TUI's sponsorer

2015

TUI har modtaget 10.000kr fra Nordeafonden. I TUI er vi meget glade, for pengene er målrettet kurser og uddannelse til vores instruktører. Vi glæder os til at sende mange instruktører på kurser til fordel for gymnaster på alle hold.

Nordea Sønderborg og Nordeafonden støtter lokale initiativer, der fremmer det gode liv indenfor sundhed, motion, natur og kultur. Nordeafonden støtter almennyttige formål, som er bredt tilgængelige og nyttige for mange og for samfundet som helhed.

Tak til Nordeafonden, Nordea Sønderborg og Karina, som overraskede os alle i TUI ved at møde op til et møde og overrække den store gavecheck.

2014

TUI har modtaget penge fra Mads Clausens Fond samt fra Tuborg Fonden til indkøb af redskaber. TUI sender en stor tak til begge fonde. Vi er meget glade for at kunne glæde mange gymnaster med nye yoga-, pilates- og CrossGym- redskaber.

2013

Til TUI's gymnastikopvisning den 16. marts 2013, sponsorerede Andelskassen kildevand til alle gymnaster. Mange tak.

Tak til Nordea Fonden

TUI har i 2013 modtaget 10.000 kr. fra Nordea Fonden til brug for køb af store boldtil vores Pilates og Yoga hold. En stor tak til Nordea Fonden fra TUI's gymnaster og instruktører.


Tak til Linak

TUI har fået sponsor tilskud fra Linak i Guderup til indkøb af redskaber. Vi er rigtig glade for denne økonomiske hjælp, som vil kunne opfylde flere af vores instruktørers ønsker til redskaber i denne sæson. En stor tak til Linak fra gymnaster og instruktører i TUI.
Læs mere om Linak her: www.linak.com
 

2011

TUI har fået bevilget et beløb fra Tuborg-fonden til indkøb af ny nedspringsmåtte og sidekasse. Også Sydbank har sponsoreret et beløb til indkøb af redskaber. Tak til Tuborg Fonden og til Sydbank.

 

 

KONTAKT INFORMATION

Formand
Malene Paulsen
Mobil: 23 32 71 50
Email: formand@tui-gymnastik.dk

Koordinator
Laura Nissen
Mobil: 61 12 44 65
Email: koordinator@tui-gymnastik


Kasserer
Anja Rymand Wehl
Mobil: 22 78 93 71
Email: kasserer@tui-gymnastik.dk